Vacature Bestuurder

Voor 16-18 resp. 32-36 u/p.w.

Twee unieke woongroepen met ieder een eigen identiteit zijn (afzonderlijk of gezamenlijk) op zoek naar een bestuurder.

Wie zijn wij?

Wij zijn het Droo-huus en ’t Hoge Veld. Twee woongroepen, ieder met een geheel eigen identiteit en in een andere fase van ontwikkeling. Ondanks die verschillen, hebben we ook overeenkomsten. De belangrijkste daarvan is: we zijn beide een ouderinitiatief. Opgericht door ouders met een missie; een kleinschalige huiselijke woonomgeving creëren waar onze kinderen langdurig kunnen wonen in een veilige, vertrouwde en stabiele omgeving. Waar ze de professionele zorg en begeleiding krijgen die nodig is en aansluit bij de mogelijkheden van elke bewoner.

 

Stichting Woongroep het Droo-huus werd op 28 december 2001 opgericht door ouders voor hun kinderen met een verstandelijke beperking. Een eigen woonplek in het centrum van Duiven. “De zorg voor onze acht bewoners is de kern van onze taken. Alles is erop gericht dit zo goed mogelijk te laten verlopen.”

 

Stichting Woongroep ’t Hoge Veld. Een woongroep voor jongeren met ASS, opgericht door hun ouders. De initiatiefnemers zijn hier zeven jaar geleden mee gestart. Dit heeft geresulteerd in een prachtige verbouwde woonboerderij in Duiven, die sinds maart 2024 open is en waar 12 bewoners aan het begin staan van hun zelfstandig bestaan in een huiselijke omgeving.

 

Wie ben jij?

Je bent een verbinder met een groot hart voor de zorg van onze doelgroepen. Je hebt lef en straalt verantwoordelijkheid uit. Je hebt een heldere manier van communiceren en je hebt de eigenschap om op natuurlijke wijze de spil te zijn in de driehoek van bewoners – ouders – begeleiding.

 

Functieomschrijving

De bestuurder vertaalt het door de RvT vastgestelde beleid en jaarplan van beide organisaties naar een concreet jaarplan en ziet toe op de uitvoering hiervan. Rapporteert en legt verantwoording af aan de RvT van beide organisaties. De bestuurder is verantwoordelijk voor o.a. de begroting, personeelsbezetting, deskundigheidsbevordering en kwaliteit van de zorg. Organiseert en coördineert het zorgproces en het naleven van de zorgvisie. Voert jaargesprekken met medewerkers. Onderhoudt contacten met bewoners, medewerkers, RvT en betrokken derden. Is het eerste contact bij calamiteiten.

 

Wat bieden wij?

32-36 uur per week verdeeld over beide woongroepen.

Het is ook mogelijk om te solliciteren bij één van de woonvormen. Het aantal uren zal dan 16-18 uur per week bedragen. In alle gevallen zal er sprake zijn van twee afzonderlijke dienstverbanden.

Beloning conform cao-gehandicaptenzorg.

 

Solliciteren?

Beschik je over een HBO werk en denkniveau en denk je dat deze functie echt iets voor jou is dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

  • Voor meer informatie neem je contact op met Gerard Hendriksen (het Droo-huus) via 06 388 997 23 of met Laura van der Linden (’t Hoge Veld) via 06 515 726 88
  • Jouw sollicitatie moet uiterlijk 14 mei 2024 binnen zijn
  • Motivatie en CV mail je naar Karin Boogman: boogmankarin@gmail.com
  • De eerste gesprekken vinden plaats in week 22